Smalec domowysłonina wieprzowa smażona z cebulą, jabłkiem i czosnkiemprzyprawiona majerankiem i solą. Wyśmienity dodatek do wiejskiego chleba. Waga: 450 g, objętość: 300 ml, cena: 13 zł |
|
Smalec z suszonymi grzybamisłonina wieprzowa smażona z cebulką,i smażonymi suszonymi grzybami z roztoczańskich lasów. Polecamy do śrutowego chleba na zakąskę. Waga: 450 g, objętość: 300 ml, cena: 13 zł |
|
Smalec z papryką i ogórkiem kiszonymwieprzowa słonina smażona z cebulką, czerwoną paprykąi kiszonym ogórkiem, to pyszna wariacja na temat smalcu. Bardzo dobrze smakuje z jasnym żytnim chlebem. Najbardziej lubiany przez nasze dzieci :) Waga: 450 g, objętość: 300 ml, cena: 13 zł |
|
Smarowidło z dzikatłuszcz z dzika i mięso z dzika ze smażoną cebulką,jabłkiem, czosnkiem, doprawiony solą i majerankiem. Smarowidło z pajdą chleba i kiszonym ogórkiem - pychotka! Waga: 450 g, objętość: 300 ml, cena: 13 zł |
|
Żniwne mięsowieprzowe mięso w galaretce (sosie własnym).Przyprawione i podduszone oraz zapieczone w piecu. Robione jest tak, jak robiła to moja babcia, gdy nie miała lodówki. Delikatne i bardzo smaczne. Polecamy :) Aktualnie brak |
|
Pasztet z sarnyObjętość: 250 ml, cena: 15 zł |
|
Pasztet z dzikaObjętość: 250 ml, cena: 15 zł |